Тип топ перење и хемиско чистење.

Работно време : Пон-Пет 09:00 - 17:00

mobile-icon Телeфон за контакт+(389) 71 968 048

Тип топ клиниг хемиско перење и чистење

„TIP TOP Cleaning“ е лоциран на улица Гоце Делчев бр.257 и во моментов е еден од најсофистицираните сервиси за чистење и перење во охридско струшкиот регион. Има најмодерна опрема за перење и сушење следејќи ги најновите трендови во хигиенската индустрија. Нашиот најголем поттик e да растеме и да се развиваме во софистицирана компанија е задоволството и квалитетот кој го нудиме на клиентите. Вршиме достава и тука сме во секое време за вас. Имаме сервис со најдобра опрема и најнови машини за перење и сушење целосно автоматизирани со цел за подобар квалитет на перењето и подобар резултат.

„TIP TOP Cleaning“ нуди услуги од типот перење и сушење теписи, теписони и хемиско чистење на гарнитурни, автомобили, чистење на станови и канцеларии.

 

За насУслуги

high-trained-staff

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ

Професионален тим кој се грижи за вашите работи.

quality-cleaning-staff

НАЈСОВРЕМЕНА ОПРЕМА

Имаме сервис со најдобра опрема и најнови машини за перење и сушење.

fast-service

БРЗА, БЕСПЛАТНА И НАВРЕМЕНА УСЛУГА

Вршиме бесплатна достава и тука сме во секое време за вас.

sep-iconУслуги кои наскоро ќе бидат достапни

Нашата фирма и тим се стреми кон подобрување на услугите и проширување според побарувачката на клиентите. Затоа наскоро ви ветуваме во што поскоро време дека овие услуги ќе бидат достапни.

airline Аеродроми

auto-mobile Авто салони

fitness Фитнес центри

school Школи и Факултети

medical  Здравствени установи

entertainment Рекреативни центри

brush

Задоволни клиенти

brush

Чисти канцеларии

brush

Чисти станови

brush

Чисти автомобили