Тип топ перење и хемиско чистење.

Работно време : Пон-Пет 09:00 - 17:00

mobile-icon Телeфон за контакт+(389) 71 968 048

Контакт

Адреса

Адреса: Гоце Делчев 257 – Охрид

Контакт телефон

Телефон: +(389) 71 968 048

email: tiptopohrid@gmail.com

Регион во кој сме достапни

Охрид и Струга

Закажете термин или информирајте се

Чуствувајте се слободно да ни се јавите и да не прашате за било каква информација.