Тип топ перење и хемиско чистење.

Работно време : Пон-Пет 09:00 - 17:00

mobile-icon Телeфон за контакт+(389) 71 968 048

Услуги

sep-iconУслуги кои ги нудиме

Чистење на дом

контакт

Канцелариско чистење

Контакт

Хемиско за автомобили

Контакт

Хемиско на теписи

контакт

Машинско перење на теписи

контакт

Машинско сушење на теписи

контакт

Следете не на нашата Facebook страна

[wpdevart_like_box profile_id=”607799812630779″ connections=”show” width=”950″ height=”200″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

sep-iconУслуги кои наскоро ќе бидат достапни

Нашата фирма и тим се стреми кон подобрување на услугите и проширување според побарувачката на клиентите. Затоа наскоро ви ветуваме во што поскоро време дека овие услуги ќе бидат достапни.

airline Аеродроми

auto-mobile Авто салони

fitness Фитнес центри

school Школи и факултети

medical Здравствени установи

entertainment Рекреативни центри